Računovodstvo

Traži ponudu

Računovodstvene usluge za mala preduzeća

Upravljanje finansijama može biti teško, ali ko kaže da morate sami? Tu smo da vam na raspolaganje stavimo svoje znanje, iskustvo i najsavremenija softverska rješenja. Pomoći ćemo vam da postavite sistem i kreirate finansijske ciljeve za vaše mikro ili malo preuzećeAžurno ćemo knjižiti vašu dokumentaciju. Daćemo vam finansijsku ekspertizu i smjernice koje su vam potrebne za efikasno vođenje posla. Jer, znate i sami, savjeti koje iskusni računovođa može da ponudi vašoj firmi, mogu biti upravo onaj tas na vagi koji pravi razliku između uspjeha i neuspjeha.

Tako da, ako imate do 50 zaposlenih i ostvarujete poslovne prihode do 2.000.000 KM, a vrijednost vaše poslovne imovine iznosi do 1.000.000 KM i ako vam je potreban računovodja koji je 100% uključen u vaše poslovanje, hajde da počnemo.

Saznaj više

Računovodstvene usluge za srednja preduzeća

Svi znamo da vođenje biznisa nije jednostavno, pa zašto onda ne biste angažovali nekoga ko je na vašoj strani i ko može da vam pomogne da se pripremite za budućnost? Razumijemo da su tačne i blagovremene informacije ključne za svakog vlasnika preduzeća. Tu smo, ne samo da vam pripremimo finansijske izveštaje, već i da ih analiziramo i tumačimo, tako da možete da ih razumijete i efikasno koristite. Naši klijenti kažu da pripremamo jednostavne i lako razumljive finansijske izvještaje koji im pomažu da donose dobre poslovne odluke. Sve što radimo, radimo vođeni motom –  Vaš uspjeh je naš posao.

Tako da, ako imate između 50 i 250 zaposlenih, ako ostvarujete poslovne prihode do 8.000.000 KM, a vrijednost poslovne imovine iznosi do 4.000.000 KM i ako vam je potreban računovođa koji je 100% uključen u vaše poslovanje, hajde da počnemo.

Saznaj više

Računovodstvene usluge za velika preduzeća

Pružamo kompletan paket računovodstvenih usluga za velika preduzeća, počev od računovodstvenih usluga, pa sve do poslovnog i poreskog savjetovanja. Pomažemo vam da ostvarite svoje poslovne ambicije kroz pametna poslovna rješenja, ažurno računovodstvo i adekvatno poresko planiranje. Tu smo da vas podržimo na svakom koraku vašeg poslovnog  puta i da vam pružimo mnogo više od pukih brojeva. Naši klijenti kažu da isporučujemo visokokvalitetna rešenja, da imamo strogu politiku zaštite podataka i privatnosti, te veliki broj savjeta kako da uštedite vaš novac.

Tako da, ako imate više od 250 zaposlenih i ako vam poslovni prihodi prelaze 8.000.000 KM, a vrijednost poslovne imovine je veća od 4.000.000 KM i ako vam je potreban računovođa koji je 100% uključen u vaše poslovanje, hajde da počnemo.

Saznaj više

Želite brzi proračun vaše ponude?

Pošaljite nam upit i mi ćemo vam odmah dati ponudu. Poverljive informacije ćemo koristiti isključivo za pripremu ove ponude.

Obračun zarada

Obračun zarada je vrlo osjetljiva i zahtjevna finansijska oblast, zbog čega predstavlja veliki izazov mnogim poslodavcima. Imamo znanje i iskustvo u ovoj oblasti. Naši eksperti na dnevnom nivou prate promjene zakona i propisa, imaju pristupe stručnim poreskim literaturama i saradnju sa kompetentnim poreskim savjetnicima.

Više o tome

Paket za nova preduzeća

Svjesni smo da je otvaranje preduzeća težak i stresan proces. Iz dugogodišnjeg iskustva smo naučili da je našim klijentima u tim momentima neophodna pomoć eksperata, ali i prijateljska podrška.

Više o tome