Knjigovodstvena agencija Vizija računovodstvo

Kontaktirajte nas

Kako već i sami znate, jedan od najvažnijih aspekata uspješnog poslovanja, bez obzira na veličinu vašeg preduzeća i djelatnost kojom se bavi, jesu ažurne i tačne poslovne knjige.

Zašto?

Zato što jedino tako možete, blagovremeno i precizno, da procijenite finansijsko zdravlje vašeg preduzeća, mjerite puls njegovog poslovanja, te locirate one segmente u kojima postoji prostor za unapređenje.

Ako pitate bilo kog našeg klijenta on će vam reći da je ključ poslovnog uspjeha u poznavanju brojeva.

Mi ne samo da pomažemo našim klijentima da razumiju snagu brojeva, već ih obavještavamo o svim promjenama zakona i savjetujemo kako da donesu bolje poslovne odluke i budu spremniji za budućnost.

Sarađujemo tako što vi vaše vrijeme posvećujete razvijanju svog posla, a mi se bavimo brojevima, koristeći najsavremenija tehnološka rješenja.

Onda, da li ste spremni da vaše poslovanje zaista uvedeno u 21. vijek?

Računovodstvene usluge
30
Godina
6
Zemalja
180
Zaposlenih u regionu
3500+
Zadovoljnih klijenta

Povjerenje je primarni zahtjev kada je saradnja sa računovodstvenom agencijom u pitanju, a naša poslovna kultura se zasniva upravo na ovom postulatu.

Cijenimo i gradimo prije svega dugoročne poslovne odnose uz visok kvalitet usluga, zadovoljstvo klijenata i kontinuiran razvoj najboljih kadrova.

Zahvaljujući takvom načinu rada, vođenje svojih poslovnih knjiga povjerilo nam je do sada preko 3.000 klijenata u regiji.

Zašto da radite sa nama?

Pošteno pitanje.

Sasvim je razumno da je, sa toliko računovodstvenih firmi oko vas, teško znati kome možete da vjerujete.

Ipak, vaš poziv je budete preduzetnik, a ne računovođa i zato dozvolite nam da vam pomognemo da iskoristite svaku priliku i nesmetano razvijate svoje poslovanje, dok se mi bavimo evidentiranjem poslovnih promjena, na zakonom propisan način.

Sa skoro 30 godina iskustva, te fokusom na inovativna tehnološka rješenja i kontinuiran razvoj znanja i vještina naših zaposlenih, nudimo vam profesionalnu, ažurnu i blagovremenu uslugu.

  • O Vašem poslovanju i ažurnom vođenju knjiga brine cio tim naših računovođa.
  • Obavještavamo Vas o svim zakonskim promjenama i podsjećamo na rokove.
  • Pravovremeno savjetujemo kako da iskoristite pune potencijale Vašeg poslovanja.
  • Na specifična pitanja o Vašem poslovanju dobijate odgovor u roku od 24 časa.
  • Mi smo rame uz rame sa Vama, prilikom posjeta svih nadležnih inspekcija

I za kraj, ali ne manje važno

Agencija „Vizija“ osnovana je 1993. godine u Sloveniji kao mala računovodstvena firma. Zahvaljujući, prije svega preporukama brojnih zadovoljnih klijenata, iz godine u godinu smo rasli, unapređivali svoje usluge i širili poslovanje.

Prva filijala „Vizije“ u Bosni i Hercegovini počela je sa radom 2019. godine u Banjoj Luci.

Poslujemo u regionu sa iskrenom željom da klijentima koji posluju na međunarodnom tržištu ponudimo efikasno računovodstvo.

Imamo predstavništva u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Slovačkoj, što nas čini jednom od najznačajnijih regionalnih računovodstvenih firmi.

Klijenti o nama

Razlog zbog kojeg smo započeli saradnju sa Vizijom, jeste računovođa Vera Bojinović. Kvalifikovana i profesionalna, Vera nam je uvek na raspolaganju za sva pitanja i savete. Osim toga, dopada nam se online način poslovanja i činjenica da svu dokumentaciju možemo poslati elektronski.
Bit Cubes d.o.o | Miroslav Ivković
Neposredno pre osnivanja naše kompanije izvršili smo istraživanje u potrazi za odgovarajućim računovodstvom i Vizija se nametnula kao najbolji izbor zbog svoje stručnosti i ažurnosti pre svega. Pavovremeno dobijamo adekvatne informacije o poslovanju sa inostranstvom, promenama u zakonima i u samom poslovanju, zbog čega nam saradnja sa Vizijom omogućava da se u potpunosti posvetimo poboljšanju kvaliteta naših usluga, a da pritom ne gubimo dodatno vreme o pravilnostima u samom poslovanju. Pouzdan i ažuran tim Vizija Računovodstva nam je uvek na raspolaganju za sve tekuće i iznenadne probleme u poslovanju, koji se uvek efikasno rešavaju.
Serbian Internet Company d.o.o. | Jovana Grublješić
Sve preporuke

Naši klijenti

Firme s kojima sarađujemo.

Knjigovodstveni biro Banja Luka

Možete nas pronaći u kancelariji u ulici Vojvode Radomira Putnika 11 u Banja Luci. O vama će se brinuti profesionalni tim računovođa i poreskih savetnika. Stupite u kontakt sa nama. Pripremićemo primamljivu ponudu prilagođenu vašim željama i specifičnostima.

Kontaktirajte nas

Međunarodno prisustvo

Imamo predstavništva u Srbiji, Sloveniji, Bosni, Hrvatskoj i Slovačkoj, i to nas čini jednom od najznačajnijih regionalnih računovodstvenih firmi.

Glavna poslovnica

Računovodstvena agencija Banja Luka
Vojvode Radomira Putnika 11, 78000 Banja Luka

+387 51 498 254
+387 65 350 600
info@vizija-racunovodstvo.ba

Direktor: Radoš Grandić

Karijera

Ukoliko sebe vidite kao dio našeg tima, a imate znanja i iskustvo u računovodstvu, pozivamo vas da popunite formular. Zajedno sa vama dijelićemo bogata iskustva, usavršavati se, družiti i zajedno stvarati uspješne poslovne priče. Vaš posao će podrazumijevati samostalan rad i pružanje različitih računovodstvenih usluga za različite klijente.

Karijera u Viziji