Poslovno i poresko savjetovanje

Traži ponudu

Vođenje posla može biti komplikovan zadatak i mi kao računovodstvena agencija, to jako dobro razumijemo.  Zato našim klijentima, pored računovodstvenih usluga, pružamo i usluge poslovnog i poreskog savjetovanja.

Tu smo da vam pokažemo kako da izbjegnete pravljenje grešaka koje vas mogu skupo koštati, te da usmjerimo vaš posao na pravi put ka uspjehu.

Ukratko, saradnjom sa nama, imate mogućnost da se oslonite na stručne i profesionalne savjete koji će vam donijeti rezultate. Pomoći ćemo vam da kreirate strategiju, provedete promjene i efikasnije upravljate svojim poslom.

Ko vas savjetuje?

Eksperti za poresko i poslovno savjetovanje koji su uvijek u toku sa složenim poreskim regulativama koje se stalno mijenjaju.

Mi znamo da je vaš posao jedinstven i zato pravimo poreska i poslovna rješenja po mjeri vašeg biznisa. Tek kada upoznamo vas i sve specifičnosti vašeg poslovanja dajemo vam savjete.

U slučaju poreske kontrole, mi stojimo rame uz rame sa vama i snosimo odgovornost za svoje greške.

Vi znate da promjene mogu biti teške i zato smo vam podrška, ne samo u planiranju, već i u implementaciji promjena i obezbjeđivanju boljih rezultata.

Kako da budete efikasniji?

Vjerujemo u snagu brojeva i zato sva poslovna rješenja kreiramo na osnovu vaših finansijskih izvještaja.

Na osnovu konkretnih podataka, predlažemo vam najefikasniju poslovnu i poresku strategiju, uvijek imajući u vidu najnovije propise i izmjene Zakona.

Tu smo da, pored savjeta kako da smanjite troškove i uštedite novac, poslujući u okvirima zakona, budemo podrška i vašoj administraciji, pokazujući im kako da optimizuju posao koristeći tehnologiju .

Kako do poreskih ušteda?

Cilj nam je da naši klijenti ne plate više nego što je potrebno i manje nego što je obavezno.

Sveobuhvatnim pristupom, poreski savjetnici smanjuju vaše poreske obaveze na minimum,  pažljivim planiranjem i provođenjem strategija, koje mogu  poboljšati vašu profitabilnost.

Tu smo da vam ukazujemo na sve poreske olakšice i neoporezive iznose, ali i da vas podsjećamo na sve obaveze koje morate da izmirite i rokove koje ne smijete da propustite.

Zastupamo vas beskompromisno pred poreskim i drugim kontrolnim organima. U nama uvijek imate pouzdanog i iskusnog partnera prilikom posjete nadležnih inspekcija.

Kako to izgleda u praksi?

Preventiva je, kažu, pola zdravlja.

Možemo prije ili tokom naše saradnje izvršiti poresku kontrolu. To znači da možemo uraditi pregled vašeg kompletnog poslovanja na sličan način kao što to rade poreski inspektori.

To uključuje:

  • pregled dokumentacije na osnovu koje ćemo utvrditi da li ste uredno platili sve poreske obaveze
  • sastavljanje pisanog izvještaja o izvršenoj kontroli
  • davanje prijedloga za otklanjanje nedostataka i nepravilnosti koje mogu smanjiti poreske rizike.
  • razgovor sa rukovodiocima kompanije.

Važno je da znate:

Naš imperativ je  – Bolji rezultati za kraće vrijeme. I to je nešto oko čega ne pravimo kompromis.