Karijera

Našu računovodstvenu agenciju čine izvrsom naši ljudi i zato kada zapošljavamo, nastojimo da se našem timu priključe najbolji.

Prijavite se

Zašto da se zaposlite u Viziji?

Podstičemo lični i profesionalni razvoj, nagrađujemo posvećenost i nudimo dugoročnu i zabavnu karijeru koja je fokusirana na ravnotežu između posla i života.

Integritet, poštovanje, timski duh i dijeljenje znanja, vrijednosti su sa kojima počinjemo i završavamo svaki naš dan. Svako ko je sa njima došao u Viziju, postigao je uspjeh.

Zato, ako su ove i vaše vrijednosti i želite da radite sa ljudima koji ih imaju, prijavi se danas, velika je vjerovatnoća da ćete uspjeti u našem timu.

Kako radimo?

Naša osnovna filozofija je postizanje rezultata, bez gubljenja bilo čijeg vremena. Fokusiramo se na izgradnju tima u kojem je svaki zaposleni sposoban da uradi samostalno posao od početka do kraja, ali kada je potrebno, svi radimo zajedno.

Ovakav pristup omogućava nam da stvorimo radno okruženje koje je fleksibilno, zabavno i kreativno, a sve to, složićete se, uslov za dugoročan uspjeh svake firme. Zar ne?

Tako da, ako ste okrenuti ka rezultatima i težite uspjehu, prijavite se.

Od vas očekujemo

  • da vam je uspeh klijenata, dok ste na poslu, na prvom mestu i da možete da idete ispred korak ispred onoga što oni traže
  • da imate sposobnost prilagođavanja novim i izazovnim situacijama u kojima se nađete
  • da možete realno da sagledate svoje postupke, i eventualne nedostatke u svom radu
  • da feedback doživljavate kao priliku za učenje i širenje svog znanja
  • da vjerujete u odnose zasnovane na povjerenju i poštovanju

Obrazac za zaposlenje

"*" indicates required fields

Kako izgleda proces selekcije?

Nakon što zaprimimo vašu prijavu, pozvaćemo vas na intervju kako bismo mogli malo bolje da se upoznamo. Ako procijenimo da su nam pogledi na posao isti, poziva vas na sastanak kod nas.

Cio proces traje 7-10 dana.

Imate li dodatnih pitanja?

Piši nam, vrlo brzo ćemo ti  odgovoriti.