Računovodstvo za velika preduzeća

Traži ponudu

Ako je vaš poslovni promet prešao 8.000.000 KM i ako imate veliki broj zaposlenih, možda vam je potrebna drugačija vrsta računovodstvenih usluga od one koje sada imate?

Vi znate da velike kompanije ne uspijevaju samo zahvaljujući odličnim poslovnim potezima i vrhunskim sposobnosti menadžmenta, već i kroz učenje umjetnosti delegiranja poslova.

Mi znamo da je velikom preduzeću, čak i kada ima svoje interno računovodstvo, u mnogim situacijama potrebna podrška od strane eksternog računovođe.

Zato svoje usluge prilagođavamo potrebama i organizaciji vaše firme tako da vi dobijate više vremena da strateški razmišljate o svom poslovanju, bez obzira da li nam povjeravate cjelokupno računovodstvo ili samo njegov dio.

Ne samo da imamo tim posvećenih profesionalaca koji će ažurno i tačno bilježiti sve promjene u vašim poslovnim knjigama, već će, ukoliko ste spremni, vaše računovodstvo uvesti u XXI vijek.

Besprijekorno integrišemo naše računovodstveno znanje sa snagom najnovijih softverskih alata, te na taj način klijentima pružamo brzu i efikasnu uslugu.

Naša saradnja počinje dogovorom da se uz fiksnu mjesečnu naknadu i bez skrivenih troškova, svako od nas bavi svojim poslom. Mi se fokusiramo na vaše računovodstvo, a vi se fokusirajte na razvoj svog biznisa.

Zašto smo prvi izbor velikih preduzeća

 • Štedimo vreme
  Blagovremeno vas obavještavamo o rokovima izmirenja vaših zakonskih obaveza  kako biste mogli da se bavite onim što volite.
 • Štedimo novac
  Za naše usluge plaćate fiksnu mjesečnu naknadu bez skrivenih troškova u sitnim slovima ugovora.
 • Pouzdan smo partner
  Dobijate savjete i podršku od jedne od najvećih regionalnih računovodstvenih agencija.

Računajte na nas

Znamo da vi očekuju daleko više od usaglašenosti poslovnih knjiga  i svakodnevnog praćenja brojeva, zato kroz izvještaje kreirane za menadžment možemo da ponudimo konkretne savjete kako da uštedite novac i optimizujete poslovanje.

Vjerujemo da je najbolji način da služimo našim klijentima izgradnja odnosa zasnovanih na poštovanju i povjerenju. Trudimo se da nadmašimo očekivanja i zahvaljujući takvom pristupu do sada smo ostvarili brojna dugoročna partnerstva.

Snažni smo zagovornici korišćenja modernih tehnologija za podsticanje rasta preduzeća, jer je to najbolji put da zajedno budemo što efikasniji i da vi imate bolje i brže izvještavanje.

Šta dobijate

 • Kvalitetnu, profesionalnu i pristupačnu uslugu
 • Računovodstvenu agenciju koja vodi računa da vaš ulazak u preduzetništvo uz sve administrativne procedure bude što jednostavniji i da vam ne oduzima previše vremena.
 • Odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice u vezi sa poslovanjem.
 • Savete u vezi sa vašim poreskim i PDV obavezama.