Računovodstvo za srednja preduzeća

Traži ponudu

Sa rastom vaše firme finansijsko praćenje i izvještavanje može postati sve izazovnije. S druge strane, vi vodite odgovoran posao, te vam je najbitnije da se fokusirate na svoju osnovnu djelatnost, dok vam druge aktivnosti, poput finansijske administracije, oduzimaju mnogo vremena.

Vaša firma raste, ali možda još nije dostigla fazu da ima interni finansijski i računovodstveni tim ili je možda vašem internom računovodstvenom timu potreban dodatni uvid?

Angažovanjem računovodstvene agencija „Vizija“ dobićete preko potrebno vreme i resurse.

Jer…

Ne samo da imamo tim posvećenih profesionalaca koji će ažurno i tačno bilježiti sve promjene u vašim poslovnim knjigama, već će, ukoliko ste spremni, vaše računovodstvo uvesti u XXI vijek.

Besprijekorno integrišemo naše računovodstveno znanje sa snagom najnovijih softverskih alata, te na taj način klijentima pružamo brzu i efikasnu uslugu.

Na taj način klijentima pružamo brzu i efikasnu uslugu.

Naša saradnja počinje dogovorom da se uz fiksnu mjesečnu naknadu i bez skrivenih troškova, svako od nas bavi svojim poslom. Mi se fokusiramo na vaše računovodstvo, a vi se fokusirajte na razvoj svog biznisa.

Zašto smo prvi izbor srednjih preduzeća

 • Štedimo novac
  Za naše usluge plaćate fiksnu mjesečnu naknadu bez skrivenih troškova u sitnim slovima ugovora.
 • Štedimo vrijeme
  Blagovremeno vas obavještavamo o rokovima izmirenja vaših zakonskih obaveza  kako biste mogli da se bavite onim što volite.
 • Pouzdan smo partner
  Dobijate savjete i podršku od jedne od najvećih regionalnih računovodstvenih agencija.

Mi smo partner od povjerenja

Sa širenjem vašeg preduzeća sve češće ste predmet raznih kontrola, a mi kao računovođe znamo da to ni za jednu kompaniju nije prijatan proces kroz koji treba da prođe.

Naši klijenti kažu da Vizija nije samo njihov eksterni zaposleni, čiji se posao završava na vođenju poslovnih knjiga, već njihov najbolji prijatelj kada dođe do kontrole.

Zato mi svaku poslovnu saradnju temeljimo na povjerenju i podršci i svoje usluge prilagođavamo kako bismo  vam pomogli da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Naš posao ne završava se na vođenju vaših poslovnih knjiga, nego smo na sebe preuzeli obavezu da vas na vrijeme obavještavamo da vas savjetujemo o vašem poslovanju i podsjećamo na na sve obaveze koje imate prema državi, kako biste vi mogli da se fokusirate na razvoj svog poslovanja.

Šta dobijate

 • Kvalitetnu, profesionalnu i pristupačnu uslugu
 • Tačne i pravovremene informacije o svim promenama Zakona i benefitima koje daju država i banke, a koje vam mogu biti korisne za poslovanje.
 • Odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice u vezi sa poslovanjem, u roku od 24h.
 • Savjete u vezi sa vašim poreskim i PDV obavezama.