Preporuke

Traži ponudu
Neposredno pre osnivanja naše kompanije izvršili smo istraživanje u potrazi za odgovarajućim računovodstvom i Vizija se nametnula kao najbolji izbor zbog svoje stručnosti i ažurnosti pre svega. Pavovremeno dobijamo adekvatne informacije o poslovanju sa inostranstvom, promenama u zakonima i u samom poslovanju, zbog čega nam saradnja sa Vizijom omogućava da se u potpunosti posvetimo poboljšanju kvaliteta naših usluga, a da pritom ne gubimo dodatno vreme o pravilnostima u samom poslovanju. Pouzdan i ažuran tim Vizija Računovodstva nam je uvek na raspolaganju za sve tekuće i iznenadne probleme u poslovanju, koji se uvek efikasno rešavaju.
Serbian Internet Company d.o.o. | Jovana Grublješić
Razlog zbog kojeg smo započeli saradnju sa Vizijom, jeste računovođa Vera Bojinović. Kvalifikovana i profesionalna, Vera nam je uvek na raspolaganju za sva pitanja i savete. Osim toga, dopada nam se online način poslovanja i činjenica da svu dokumentaciju možemo poslati elektronski.
Bit Cubes d.o.o | Miroslav Ivković
Saradnja sa Vizijom je i te kako uticala na poboljšanje našeg poslovanja, što je vidljivo iz naših poslovnih knjiga. Najveći benefit koji ostvarujemo kroz saradnju sa Vizijom je taj da sva dokumenta i informacije koje su nam potrebni za poslovanje u skladu sa zakonom, dobijamo na vrijeme. Vera nam je uvijek dostupna, susretljiva, te nas nesebično uputi na pravi put kada nam je to potrebno, bilo da je riječ o zakonskoj regulati ili finansijskim ciljevima do kojih želimo da dođemo. S obzirom na to da u najkraćem mogućem roku dobijemo potrebne dokumente i informacije, osjećamo da je Vizija dio našeg tima.
San Tech Medik d.o.o. | Sandra Špirić